وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

تعطیلی رستوران‌ها متوقف شد

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ‌ها را شاهد بودیم که رستوران ‌دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می‌ گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سید علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد آخرین وضعیت رستوران ها، گفت: اوضاع کسب و کار رستوران ها خوب نیست و دلیل اصلی آن گرانی مواد اولیه است که رستوران ها را دچار مشکل کرده است. همچنان کرونا روی تقاضای رستوران تاثیر دارد؛ اما وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی افزود: تقاضا نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 تا 30 درصد افزایش یافته اما مشکل اصلی مواد اولیه است چون تقریبا همه مواد غذایی گران شده اند. روغن و زعفران و گوشت افزایش قیمت زیادی داشته است و برنج به حدود 80 تا 90 هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران بیان کرد: قیمت غذای تمام شده در رستوران ها به صورت رقابتی تعیین می شود. ممکن است یک رستوران از مواد باکیفیت تر و یک رستوران دیگر از مواد با کیفیت پایین تری استفاده کند. اما در نهایت یک فرمول برای محاسبه وجود دارد که قیمت مواد مصرفی با فاکتور روز به صورت مستند به علاوه هزینه سربار با 20 درصد سود در نهایت باید قیمت غذا را مشخص کند.

وی با اشاره به تغییر شغل بسیاری از رستوران داران گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ها را شاهد بودیم که رستوران دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده و شاهد تعطیلی و باطل کردن جواز رستوران ها نبودیم. میزان زیاد مالیات مانند مالیات با ارزش افزوده یکی از علل این موضوع است.

کلمات کلیدی: رستوران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار